17 Mart 2017 Cuma

2017 KAYSERİ BLOGGER BULUŞMASI

Selam :)
26 Şubat günü Kayseri'de blogger arkadaşlarımızla birlikte Neşve Cafe' de çok keyifli bir gün geçirdik.  Öncelikle etkinliği düzenleyen blogger arkadaşlarıma emeklerinden dolayı , mekan sponsorumuz Neşve Cafeye bizi çok iyi ağırladıkları ve ilgili davrandıkları için çok teşekkür ediyorum.
Şimdi etkinlik sponsorlarımıza bir göz gezdirelim :)

1. RESTOREX


2. HC CARE


3. CLUB VERONİQUE


4. BİOBLAS


5. OTACI


6.THERA LİNE


7. DURANCE


8. THE PİNK FLAMİNGO


9. GOLDEN ROSE KAYSERİ PARK


10. VİSSMATE


11. KENTON


12. RABUTİK PASTA


13. LR GAMZE UTKU

Tüm sponsorlara çok teşekkür ediyorum. Ürünleri kullandıktan sonra buradan yorumlaycağım.
sevgiler :)












1 yorum:

  1. Kayseri ilinde evden eve nakliyat  hizmeti sağlayan Kayseri Emniyet Evden Eve Nakliyat uygun ve kaliteli taşımacılık hizmeti sağlamaktadır. melikgazi,kocsinan,talas ilçelerinde ofisleri bulunan işletme tüm türkiye içerisinde hizmet sağlamaktadır.
    Kayseri Asansörlü evden eve taşıma yerel ve kentler arası Kayseri evden eve nakliyat hizmetleri alanında daima yenilikçi şirketler içinde yer almaktadır. Sektörde meydana getirdiği araştırmalar ile daima en iyi evden eve taşıma hizmetini veren bir firmadır. Müşterilerin isteklerini çözümleme ederek en doğru hizmeti veren firmamız tamamen alan kişi memnuniyetine odaklanır. Yapmanız ihtiyaç duyulan tek şey firmamızı arayarak taşınma gününüzü söylemek gerisini bizler hallederiz. kayseri evden eve nakliyat  kayseri evden eve nakliyat Taşımacılık ihtiyaçları bulunan kişi, kurum veya kuruluşların bu ihtiyaçlarına profesyonel çözümler üretmek için hizmetinizdeyiz. Özellikle banka çalışanlarının ihtiyaçlarına özel teklifler sunmaktayız.

    YanıtlaSil