3 Mayıs 2015 Pazar

RİMMEL LONDON ACCELERATOR ENDLESS MASKARA



Herkese yeniden merhaba :) Bugün sizlere başlıktanda okuduğunuz üzere Rimmel London markasının Accelerator Endless maskarasından bahsedeceğim.



Fırçası silikon yapıda ve maskara yoğunluktan ziyade uzunluk vaadediyor. Hatta üzerinde %99 uzunluk yazıyordu :) Kirpikleri gerçekten uzatıyor fakat bu ilk katta pek mümkün değil ve çok fazla yoğunluk vermiyor ki zaten bunu vaadetmiyor :) Ve sevmediğim bir yanı kirpikleri bazen birbirine yapıştırabiliyor :( Ama eğer bir kirpik fırçanız varsa bu sorun olmaktan çıkacaktır. Diğer yanı da göz kapağına çok çabuk bulaşması :( Fakat yine de bu maskaradan  memnunum ve severek kullanıyorum :)



Bu fotoğrafta maskaranın üç kat uygulandığı halini görüyorsunuz.

  Bu fotoğrafta da essence kirpik bazı ile beraber uygulandığı halini görüyorsunuz. Bilmeyenler için Rimmel London markası watsonslarda satılıyor. Ve bu maskara 20 lira. Bence maskara fiyatına göre oldukça iyi ve başarılı. Bir de waterproof olsaydı tadından yenmezdi :)  Yine de kesinlikle şans verilmeli derim ben. Okuduğunuz için hepinize çok teşekkür ederim, umarım yazım aydınlatıcı olmuştur ve beğenmişsinizdir. Aranızda bu maskarayı kullanan varsa yorumlarınızı aşağıya bekliyorum. Başka bir yazıda görüşmek üzere :)

1 yorum: